Douchecabine.nl

Kwaliteitsproducten voor uw badkamer. Een breed assortiment douchecabines, stoomcabines en meer. Onze scherpe prijzen zijn inclusief BTW en bezorgkosten.

Waterland Badkamers
Waterland laat kwaliteits- badkamers zien, zoals ze moeten zijn: unieke mogelijkheden in een unieke omgeving. Waterland: compleet in service, aanbod en stijl. Aangesloten bij Centrale Branchevereniging Wonen.

Riho: eigentijdse badcultuur
RIHO levert met eigentijdse Sanitair-producten in een uitzonderlijk design een bijdrage aan de hedendaagse badcultuur. RIHO is een Europees product van internationale allure. Vanuit verkoopvestigingen in BelgiŽ, Duitsland, TsjechiŽ, Polen en Hongarije worden de afnemers bediend met een breed scala aan baden, whirlpools, stoomcabines, badmeubelen en glaswanden.Wonen zonder drempels
"Veel van deze dingen maken de badkamer echter een stuk veiliger en beter toegankelijk voor iedereen: of het nu gaat om handgrepen of een klapzitje, ook kinderen zetten er hun eerste, nog wankele stapjes en veel mensen willen zo lang mogelijk in de eigen vertrouwde omgeving blijven wonen."

Scheffer Badkamers

Informatiepagina over verzekeringen

Showmodeluitverkoop.nl
Ontdek hoe makkelijk u zelf duizenden Euro's kunt besparen op de aanschaf van nieuwe badkamers, douchecabines, whirlpools en andere sanitair artikelen.

Tempoline.nl sanitair

Tempoline heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van stoomcabines, douchecabines, whirlpools en andere sanitaire artikelen.

In tien stappen naar een gezellige badkamer
Hoe ziet je nieuwe badkamer eruit? De badkamer die perfect beantwoordt aan je wensenÖniet te groot, niet te klein en voor de juiste prijs. Het is belangrijk alle fases te doorlopen, die naar de definitieve keuze van je ideale badkamer leiden.

Klusadvies
Hier vindt u handige tips voor het klussen in uw huis. Natuurlijk komt ook de badkamer aan de orde.


Link aanmelden

© Leefhoek.nl 2012